I 1971 så det første d line-greb dagens lys, designet af arkitekt Knud Holschers. d line i dag er ikke anderledes end d line i 1971. Alle designs stammer fra Knud Holschers tegnestue. Og den dag i dag – fire årtier efter det første dørgreb – er hans kompromisløse og konsekvente tilgang til design stadig unik.

Yderligere har d line en række ikoniske design klassikere som f.eks. Arne Jacobsen, Kay Otto Fisker, Annelise Bjørner, Onen, PLH, Aarstiderne og andre.


Arne Jacobsen Collection

I 50 år i det 20. århundrede agerede Arne Jacobsen som et lokomotiv for dansk design og arkitektur. I dag, mere end 40 år efter hans død, ses Arne Jacobsens design, både i Danmark og i verden, som kernen i dansk designidentitet.

Læs mere >>
Kay Otto Fisker Collection

I 1925 designede Kay Otto Fisker det klassiske coupé dørgreb til DSB, og er stadig et ikon anvendt i mange byggerier.

Læs mere >>
Annelise Bjørner Collection

Annelise Bjørner er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1957 og har siden 1962 arbejdet med design af beslag, sølv og møbler, bl.a. sammen med møbelarkitekt Rigmor Andersen.

Læs mere >>

Onen Collection

ONENer et lille arkitekt- og designkontor med udspring i 3XN, som indehaveren var med til at etablere i 1986.

ONEN-grebet blev lanceret i 2003 og er blandt andet anvendt i administrationsbygningen for Deloitte i Danmark samt i flere boligbyggerier og 3XN's bygningsværker

Læs mere >>
Knud Holscher Collection

Funktionelt, enkelt og kvalitet.!

Arkitekt og industridesigner Knud Holschers har været en del af d line siden 1971, og har siden udviklet sig til en komplet produktserien med mere end 3.000 varenumre, forenet i et enkelt designkoncept.

Læs mere >>